(Για 4 μερίδες)
Ελληνική σαλάτα με ελιές και φέτα
Χρόνος προετοιμασίας και μαγειρέματος: 35 min
Συστατικά:
- 300 g | 2 φλιτζάνια Greek Pony Farm Organic Kalamata Olives
- 225 g | 1 1/2 φλιτζάνια ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 125 g | 3/4 του φλιτζανιού φέτα, στραγγισμένη και σε μεγάλα κομμάτια
- 1 κ.σ. Green&Blu Organic Kalamata P.D.O. extra-virgin olive oil
- 1 κ.σ. Green&Blu condiment with Onion in Organic extra-virgin olive oil
- 10 g | 1/3 φλιτζάνι ρίγανη, τριμμένη
- 2 - 3 κλωναράκια θυμάρι
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Προετοιμασία:
Σε ένα μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατέψτε για να αναμειχθούν. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Bon appétit!

Premium Organic Kalamata Olives in Kalamata PDO Extra virgin olive oil (200g) box
€ 4,90
100 % ORGANIC
PROTECTED DESIGNATION OF ORIGIN (PDO)
NO ARTIFICIAL PRESERVATIVES
NO ADDITIVES
VEGAN
NON GM
Premium Organic PDO Kalamata Extra virgin olive oil (500ml) gift box
€ 36,00
HIGH PHENOLIC CERTIFIED ORGANIC
PDO (PROTECTED DESIGNATION OF ORIGIN)
EU HEALTH CLAIM
9 INTERNATIONAL QUALITY & DESIGN AWARDS
VEGAN
NON GM
NO CHOLESTEROL