Αποστολή σε όλο τον κόσμο

Προσφέρουμε αποστολή σε όλο τον κόσμο και όλες οι διεθνείς παραγγελίες αποστέλλονται μέσω DHL Express ή UPS.

Λάβετε υπόψη ότι δεν αποστέλλουμε σε ταχυδρομικά κουτιά.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες εντός ΕΕ και 5-10 εργάσιμες ημέρες εκτός Ευρώπης. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός των εκτιμώμενων χρονικών ορίων, ωστόσο, οι καθυστερήσεις είναι περιστασιακά αναπόφευκτες. Εάν δεν έχετε λάβει τα αγαθά εντός 10 ημερών, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται πριν από το ταμείο με βάση τη διεύθυνση παράδοσης (χώρα/πόλη).

 

Ελλάδα

Η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω Courier. Το κόστος αποστολής είναι 3€ έως 2Kg. 4,2€ έως 4Kg

ΕΞΟΔΑ αποστολής άνω των 4 κιλών: 4,2 € + 0,8 € / επιπλέον κιλό.

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 100€ εντός Ελλάδας

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1,5 € (Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά)

Συνήθως επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες εντός 24-48 ωρών. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός των εκτιμώμενων χρονικών ορίων, ωστόσο, οι καθυστερήσεις είναι περιστασιακά αναπόφευκτες. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αποτυχία παράδοσης των προϊόντων. Εάν δεν έχετε λάβει τα αγαθά εντός 4 ημερών, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  • Τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Το τελικό κόστος αποστολής υπολογίζεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

 

Δασμοί και φόροι

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ: Η παραγγελία σας ενδέχεται να υπόκειται σε τοπικούς φόρους, δασμούς και/ή ΦΠΑ, για χώρες εκτός ΕΕ. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πληρωμή οποιασδήποτε από αυτές τις πρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να επιβληθούν. Σας συμβουλεύουμε να ρωτήσετε το τοπικό τελωνείο σας σχετικά με αυτές τις χρεώσεις πριν κάνετε μια παραγγελία. Σε περίπτωση που η αποστολή κρατηθεί στο τελωνείο και δεν παραληφθεί από τον πελάτη, θα επιστραφεί στην αποθήκη μας και θα επιστρέψουμε το ποσό που καταβλήθηκε, αφαιρώντας τα αρχικά έξοδα αποστολής και επιστροφής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΕ: Δεν χρεώνονται πρόσθετοι φόροι ή τελωνειακοί δασμοί για προϊόντα που αποστέλλονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.